Přísady
- 1/2 šálku sójové omáčky
- 1/2 šálku hnědého cukru
- 1 a 1/2 čajové lžičky nasekaného čerstvého zázvoru
- 1 čajová lžička nasekaného čerstvého česneku
- 4 lžíce olivového oleje MagicalButter
- 3 lžíce rýžového octa
- 1 čajová lžička sezamového oleje
- 1 lžíce medu
- 1/4 šálku vody
- 1 lžíce sezamových semínek
- 2 kuřecí prsa
Postup
Přidejte do přístroje MagicalButter všechny přísady kromě sezamových semen a kuřecích prsou, začněte s tekutinami. Uzavřete jednotku a nastavte teplotu na 55 stupňů Celsia. Nastavte čas na 1 hodinu.
Jakmile váš stroj skončí, nalijte marinádu do sáčku s kuřecími prsy a sezamovými semínky. Pro dosažení nejlepších výsledků skladujte v chladničce po dobu 6–8 hodin nebo přes noc.
Vložte kuře s marinádou do pánve a nastavte teplotu na střední stupeň. Během vaření si připravte ananasovou misku. Ananas podélně rozkrojte na polovinu a vydlabejte z něj dužinu. Odložte do doby, než bude hotové kuře.
Karamelizujte kousky ananasu a poté je přidejte ke kuřeti. Dejte vše dohromady do misek a podávejte teplé! Dobrou chuť!